Raze

Sieraden vol Geluk

Een gevluchte kunstenares uit Iran liet haar  prachtig zelfgeknoopte armbandjes aan ons zien. Wij zagen onmiddellijk haar bijzondere talent en creëerden samen met haar een sieradenlijn. Zo is Raze ontstaan, wat Geluk betekent in Farsi.

Deze kunstenares werkte in het team van Tinkle Alarm en heeft haar talent gedeeld. Inmiddels is zij doorgegroeid naar een andere werkplek.
De armbanden worden nu door andere collega’s ontworpen en gemaakt.

Met Raze nemen we je op reis naar verschillende steden. Iedere stad wordt gekenmerkt door eigen kleuren en materialen. Deze vind je terug in alle handgemaakte sieraden. Welke sieraden passen bij jou?

Armbanden-rosé-turquoise.jpg

Wij bieden onze armbanden aan in verschillende maten.
Geluk doorgeven kan dus iedereen!

Venetië

In Venetië waan je je in een wereld van kabbelend water, breekbaar glas en verfijnde maskers. Zacht dobberend in een gondel ga je terug naar vroegere rijke tijden. Onze sieraden met o.a. glas en natuursteen verwijzen naar die rijkdom en het prachtige murano glaswerk. 

Honolulu

Honolulu heeft de sfeer van zon, strand, surfers, bloemen en danseressen. De vrolijke ontspannen sfeer brengt een lach op je gezicht. Het beach-gevoel zie je terug in deze sieraden door de kleuren, schelpen, parels en bloemkralen.

St. Tropez

St.Tropez is de stad waar je in zomer in de zon op een terras wilt zitten met een drankje om te kunnen kijken naar de luxe jachten aan de kade. De mediterrane sfeer zorgt voor een relaxt gevoel. De zachte aardetinten van de stad zijn zichtbaar in de eenvoudige naturel sieraden.

Delft

Denk je aan Holland, dan denk je aan Delfts blauw. Delft ademt de sfeer van historie en het studentenleven. Overdag slenter je langs oude grachten en gebouwen. ‘s Avonds word je verwelkomd in het uitgaansgedruis. Hier vind je ook dé aardewerkfabriek. In onze sieraden komen verleden en moderne tijd bij elkaar.

Op zoek naar iets speciaals?

We maken ook producten op maat!

Bekijk ook onze andere collecties

Tinkle Alarm®

Dé oplossing tegen zakkenrollen

Als je portemonnee door een zakkenroller wordt meegenomen, heeft dat veel impact. Naast het vele regelwerk daarna zorgt de diefstal vaak voor een onveilig gevoel.

We hebben het zelf meegemaakt. We dachten:
er moet toch iets zijn wat preventief kan werken? Dat werd Tinkle Alarm, een gepatenteerd product.

Het is nu een uniek sieraad voor aan de tas, portemonnee of mobiele telefoon.
Er komen regelmatig nieuwe items bij!

Souvenirs & Cadeaus

Geschenken met een Hollands tintje

Een paar souvenierswinkels hebben ons gevraagd mooie Delfts blauwe  cadeautjes te maken, omdat er veel uit China en te weinig echt uit Nederland afkomstig zijn.

De geschenken worden  bij ons met de hand gemaakt. De materialen zijn van hoge kwaliteit en worden met zorg gekozen.

Onze Delfts blauwe souvenirs zijn erg populair als cadeau voor familie en vrienden in het buitenland of als relatiegeschenk. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang updates over aanbiedingen en nieuwe collecties

Tinkle Alarm is een gepatenteerd product

Volg ons op Social Media

Contact & Bezoekadres

Copyright © 2019 | Tinkle Alarm | Alle rechten voorbehouden | Ontworpen door Pioniers in Flow

Scroll naar boven