Het verhaal achter onze sociale onderneming

Bij Tinkle Alarm worden anti-diefstalbelletjes, sieraden en souvenirs gemaakt om geluk & veiligheid door te geven. 

Tinkle Alarm is ontstaan, nadat kort na elkaar de portemonnee van de moeder en schoonmoeder van Miriam Schreurs gerold waren. Ze zag bij de beide moeders hoeveel impact de diefstal had. Er moest toch een eenvoudige oplossing zijn om veiliger over straat te kunnen zonder dat je angst hoeft te hebben voor diefstal? Na verschillende prototypes en onderzoek werden het de gepatenteerde anti-diefstalbelletjes, zoals ze nu verkocht worden. Het zijn inmiddels bijzondere sieraden geworden.

Naast de Tinkle Alarms worden ook sieraden en souvenirs met de hand gemaakt door collega’s die binnen de participatiewet vallen. Binnen ons team werken mensen, die door omstandigheden minder onderwijs hebben gehad of door ziekte nauwelijks een gewone baan kunnen krijgen. Door negatieve ervaringen zijn ze thuis komen te zitten of zijn in een weinig uitdagende arbeidssituatie beland. 

De talenten die anders nauwelijks ingezet worden, zijn bij ons van grote waarde.  Bij Tinkle Alarm krijgen deze talentvolle mensen daarom de kans om hun waarde te ontdekken, verder te ontwikkelen en in te zetten. Er is veel aandacht voor eigenwaarde, een gezonde leefwijze, zelfstandigheid en een arbeidsritme aangepast aan ieders behoeften. Het gevoel “wij doen het samen” staat centraal.

Met veel liefde worden alle producten ontworpen en gemaakt. Met zorg wordt iedere bestelling ingepakt als een cadeautje.

"Geluk & veiligheid.. we geven graag een goed gevoel mee"

Armbanden-rosé-turquoise.jpg

Wij hebben voor jou...

Tinkle Alarm®

Dé oplossing tegen zakkenrollen

Als je portemonnee door een zakkenroller wordt meegenomen, heeft dat veel impact. Naast het vele regelwerk daarna zorgt de diefstal vaak voor een onveilig gevoel.

We hebben het zelf meegemaakt. We dachten:
er moet toch iets zijn wat preventief kan werken? Dat werd Tinkle Alarm, een gepatenteerd product.

Het is nu een uniek sieraad voor aan de tas, portemonnee of mobiele telefoon.
Er komen regelmatig nieuwe items bij!

Raze

Sieraden vol Geluk

Een gevluchte kunstenares uit Iran liet haar  prachtig zelfgeknoopte armbandjes aan ons zien. Wij zagen haar bijzondere talent en dat was de start van de sieradenlijn Raze. De naam betekent Geluk in Farsi.

Met Raze reis je naar verschillende steden en ontdek je de uitstraling van andere culturen.
Dit is te zien aan de kleuren en materialen.

Waar je ook woont of naar toe gaat…
we willen je graag geluk meegeven.

Souvenirs & Cadeaus

Geschenken met een Hollands tintje

Een paar souvenierswinkels hebben ons gevraagd mooie Delfts blauwe  cadeautjes te maken, omdat er veel uit China en te weinig echt uit Nederland afkomstig zijn.

De geschenken worden  bij ons met de hand gemaakt. De materialen zijn van hoge kwaliteit en worden met zorg gekozen.

Onze Delfts blauwe souvenirs zijn erg populair als cadeau voor familie en vrienden in het buitenland of als relatiegeschenk. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang updates over aanbiedingen en nieuwe collecties

Tinkle Alarm is een gepatenteerd product

Volg ons op Social Media

Contact & Bezoekadres

Copyright © 2019 | Tinkle Alarm | Alle rechten voorbehouden | Ontworpen door Pioniers in Flow

Scroll naar boven